top of page

Zaad-pillendroger, onderinblaas
(DR1-001-2)

Geconditioneerd drogen? Bij Seed Conditioning Europe. Bieden u namelijk een zaaddroger met alles wat u nodig heeft voor het drogen van zaden gewonnen uit vruchten zoals, tomaat, augurk, komkommer, paprika, meloen, peper etc. maar ook het drogen van geprimede zaden, het drogen van gecoate zaden en het drogen van gepilleerde zaden.

Zaad-pillendroger_DR1-001-2_open.jpg

Werking
De DR1-001-2 droogunit is ontwikkeld volgens het condensatie principe. Condens wordt automatisch verdampt d.m.v. een warmtewisselaar welke gebruik maakt van de warmte die vrij komt bij het drogen in samenwerking met enkele aparte verwarmingselementen. Hierdoor is de droger energiezuinig. SCE blijft de DR1-001-2 op onderdelen doorontwikkelen waardoor de ontvochtigings capaciteit steeds verbeterd wordt. 

Bediening
De droger wordt bediend met een touch screen dat op de voorkant van de droger is gemonteerd. Deze display is te beveiligen met 8 verschillende wachtwoorden zodat de machine door meerdere mensen te gebruiken is.


De droger wordt geregeld m.b.v. een procesregelaar en de bediening vindt plaats d.m.v. een touchscreen. Programma makkelijk instelbaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact op

bottom of page